dissabte, 21 de gener del 2012

Associació Cultural Amics de la Llibreria Xoroi




ASSOCIACIÓ CULTURAL AMICS DE LA LLIBRERIA XOROI

PEL NOU PROJECTE DE XOROI



UN NOU ESPAI CULTURAL


L'objectiu del que anomenem Nou Projecte de Xoroi és la creació d'un espai transdisciplinari en el qual la psicoanàlisi tingui presència. Es tractarà d'un espai amb un ampli fons bibliogràfic de Ciències Humanes i Socials i amb múltiples activitats (debats, col·loquis, presentacions de llibres, projeccions de pel·lícules, exposicions, etc.). Un lloc de trobada i de confluència de les diverses disciplines. Per accentuar aquesta invitació a la trobada, el local disposarà d'un petit cafè-bar. Volem que aquest espai serveixi com a aparador per a la ciutat de la vitalitat del moviment psicoanalític. Evidentment, tot això requereix d'un canvi de local i que se sumin al projecte el màxim nombre possible de persones interessades. Per aquest motiu hem creat l'Associació Cultural Amics de la Llibreria Xoroi. Aquesta associació serà el motor i aglutinador del Nou Projecte.


Xoroi EDICIONS


La creació d'un nou segell editorial forma part d'aquest projecte. Aprofitant les noves tecnologies, Xoroi editarà tant textos de psicoanàlisi com d'altres matèries. Seran edicions en format digital i en paper distribuïdes per la mateixa llibreria. Preveiem tant la possibilitat d'editar textos que es generin a partir de les mateixes activitats com la de publicar textos inèdits i rescatar textos clàssics que, tot i ser obres de referència, actualment estan exhaurits. Tanmateix, oferirem la possibilitat d'editar per encàrrec revistes i publicacions.


UN PROJECTE EN TRES FASES


Per assolir aquest objectiu hem dissenyat un pla de viabilitat que passa per reactivar la Xoroi del carrer Berlinès. A més de canvis importants en el funcionament intern de la llibreria, està en marxa la creació d'una nova pàgina web que reflecteixi l'esperit d'aquest nou projecte. Una web completament interactiva amb consultes online i informacions i recomanacions personalitzades. Una web que serà la versió virtual d'aquest nou espai que proposem. De moment, tot això ha estat possible gràcies a l'alt grau d'implicació i compromís dels nostres clients. L'emissió de Bons que vam començar a comercialitzar el mes d'octubre ha obtingut una amplíssima resposta. Un altre aspecte important d'aquesta primera fase és el conveni signat amb el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya; a partir d'ara, Xoroi és la llibreria del Col·legi. L'Associació Cultural Amics de la Llibreria Xoroi és un altre element clau d'aquest primer moment.

La SEGONA FASE passarà fonamentalment per la posada en funcionament de la pàgina web amb activació de la compra online, juntament amb la consolidació de la gestió i la negociació amb altres col·lectius professionals (treballadors socials, educadors socials, etc.) amb la intenció que Xoroi arribi a ser llibreria de referència.

La TERCERA FASE suposarà la captació del capital necessari per al canvi de local i la creació de la nova empresa. Els interessats a inscriure’s en la nova associació poden fer-ho enviant un correu electrònic a xoroi@xoroi.com o nouprojectexoroi@gmail.com



Desitjo inscriure'm a l’Associació:


Nom i cognoms_______________________________________________________
Domicili____________________________________________________________
Població_________________ Codi Postal___________
Telèfon________________ NIF___________ E-mail_________________________

1 comentari:

cortes ha dit...

Os recordamos que la revista Speculum está a bierta a recibir cualquier articulo, reseña o actividades que estén relacionados con lo grupal, con la pretensión de que sea una revista abierta.

E. Cortés